WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Techozoic Fluid
[resolved] Fatal Error after assigning specific sidebar to page. (9 posts)

  1. crowdgallery
    Member
    Posted 1 year ago #

    First: Thanks so much for this theme. It is awesome.
    But I broke it and I don't know how to solve it...

    It happened when I assigned a page specific sidebar to one of the pages. In Technozoic settings > layout.

    When updating the page I got this error, and now there is no way to access the WP admin anymore to see what's happening. I've tried to delete all files on the FTP and uploading them again. Which didn't work.

    Fatal error: Call to undefined function sprint() in /var/www/g7248/totmoes.nl/HTML/new/wp-content/themes/techozoic-fluid/functions/tech-widget.php on line 67

    Could you please point me in a direction to solve this?
    Many thanks. Esther

  2. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    - To rule out any theme-specific issue, try switching to the unedited default twenty twelve theme for a moment using the WP dashboard. If you don't have access to your admin area, you can switch to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes and adding "-old" to the end of the folder name using via FTP or SFTP or whatever file management application your host provides.

  3. crowdgallery
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi t-p, thanks for your quick reply. I've done that and switched to the 20-12 theme. That looks fine.

  4. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've done that and switched to the 20-12 theme.

    This indicates your theme "techozoic-fluid" is broken somewhere.

  5. crowdgallery
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah I kind of figured...any ideas on how to solve it?

  6. crowdgallery
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've re-uploaded the theme under a different name, and that doesn't help either. Should I empty the database? Thanks

  7. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    Should I empty the database?

    No, you don't need to.

    Try uploading a fresh copy of your theme.

    If that does not help, then change the theme.

  8. Jeremy Clark
    Moderator
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    This error is now fixed in version 2.1.1 which is live in the repo now.

  9. crowdgallery
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Jeremy Clark! :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic