WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MailPoet Newsletters
[resolved] Fatal Error (10 posts)

  1. 144icom
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello

    i'm using theme kallyas 3.6 - on latest wp

    Get
    Fatal error: Call to a member function getValue() on a non-object in /data/web/e22257/html/apps/wordpress-16350/wp-content/plugins/wysija-newsletters/core/base.php on line 1346

    please support!

    https://wordpress.org/plugins/wysija-newsletters/

  2. 144icom
    Member
    Posted 4 months ago #

    this happens after upgrade. before the plugin works fine

  3. 144icom
    Member
    Posted 4 months ago #

    after re-installation - no "fatal error" any more, but conflict with my theme!

  4. Gustavo Bordoni
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi 144icom,

    Can I assist you with anything, on your problem?

  5. 144icom
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi Custavo
    thanks for reply!
    Yes please support me. The last update causes conflicts with my theme kallyas 3.6. All the inbuild "page builder" options doesn't work. As well the SEO plugin from Yoast does not work anymore.

  6. Uprootednut
    Member
    Posted 3 months ago #

    I am having the same problem, it was mainly when editing pages or posts, you cant use the add media button, switch between html and visual as well as page builders being completely broken.

    I notice this thread is marked as resolved what was your solution?

  7. Manuel Schmalstieg
    Member
    Posted 3 months ago #

    @Uprootednut, I suppose this thread is resolved because the problem is identified, and will be fixed in Mailpoet v. 2.6.2 later this week.

    See http://wordpress.org/support/topic/cant-add-media-files-after-updating?replies=11#post-5379849

  8. 144icom
    Member
    Posted 3 months ago #

    ok thanks .. waiting for update

  9. MailPoet Staff
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Thanks Manuel, for answering.

    Please delete your current MailPoet plugin, and reinstall it again. It should fix your issue.

    Rest assured, your data won't be lost.

    Let us know!

  10. 144icom
    Member
    Posted 3 months ago #

    yeah it works! thanks!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic