WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fatal Error (6 posts)

  1. Vicky06
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello Forum,

    I just installes your wp script and it looks very well. Unfortunately I have a little problem with the themes... When I try to open "Presentation" I get the following error: Fatal error: Call to a member function on a non-object in blabla/functions.php on line 1491

    What could this be? I did not change anything at all. The permissions should be ok... I uploaded 2 or 3 themes and the default of course...

    Thanks for your help :-)

    Vicky

  2. Class
    Member
    Posted 8 years ago #

    What do you mean by 'Presentation' and 'permissions should be ok...'?
    Did this happen after you changed theme?

  3. Vicky06
    Member
    Posted 8 years ago #

    No I did not change a theme. I did not get a chance to do so. At the moment I am using the default theme. I wanted to change it but I can´t get to the admin panel "Presentation". When I klick on this I get this error. Maybe I could try to delete the extra themes and upload them again???

    Vicky

  4. Class
    Member
    Posted 8 years ago #

    Try that, delete the themes you uploaded and try again.
    If it works, try adding back the themes one by one, reload the admin page after each.

  5. Vicky06
    Member
    Posted 8 years ago #

    Unfortunately I wasn´t successful... I have absolutely no idea what this could be. I did not change anything at all. I still get this error

    Call to a member function on a non-object in blabla/wp-includes/functions.php on line 1491

    In Line 1491 there is:

    $stylish_dir = @ dir($theme_root . '/' . $theme_dir);
    $found_stylesheet = false;
    while(($theme_file = $stylish_dir->read()) !== false) {
    if ( $theme_file == 'style.css' ) {
    $theme_files[] = $theme_dir . '/' . $theme_file;
    $found_stylesheet = true;
    break;
    }
    }
    if (!$found_stylesheet) {
    $wp_broken_themes[$theme_dir] = array('Name' => $theme_dir, 'Title' => $theme_dir, 'Description' => __('Stylesheet is missing.'));
    }
    }
    }
    }

    if (!$themes_dir || !$theme_files) {
    return $themes;
    }

    Hmmmh...

    Vicky

  6. Vicky06
    Member
    Posted 8 years ago #

    OKI... error found.

    When i installed the wp... there was a directory created in the themes folder. I deleted this and now I get something. However... it seems to work now

    Vicky :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic