WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress
FAQ's Not Linking (5 posts)

  1. whitsey
    Member
    Posted 9 months ago #

    I've installed and configured FAQ's

    When looking at home page it lists all my FAQs however I cannot click through to any... Clicking the link does nothing (i.e. links are dead) however, If I right click and select "Copy link address" and paste it into browser, it works...

    What could be wrong?

    http://www.oleymediagroup.com.au/faqs/

    http://wordpress.org/plugins/q-and-a/

  2. whitsey
    Member
    Posted 9 months ago #

    I don't understand how nobody else is having this issue?

    I installed v1.0.6.2 and created one FAQ and I cannot access it!

    Clicking into the FAQ via the "linked" title is a pretty critical piece of functionality for an FAQ? What's the point of having FAQ software if it wont let users view the answers to the FAQs?

    Am I missing something? Is this software intended for another use that I'm completely missing?

  3. ad44
    Member
    Posted 8 months ago #

    I've been having the exact same issue. Another user too...his response is here http://wordpress.org/support/topic/have-to-change-settings-or-links-wont-work

    It seems that we need to go to the Plugins page, under the Q and A plugin click Settings and use ONLY Accordion OR Show/Hide

    One Chrome the results are still a bit iffy as with Firefox, but seems to be working well enough.

  4. wp-mistress
    Member
    Posted 8 months ago #

    Check if you have a caching / performance / minify plugin - I had the exact same problem and found that turning off minify for CSS solved the problem.

  5. kazooky
    Member
    Posted 8 months ago #

    I went through the same today.

    I am using a different URL than /faqs. For my site I used /social-rewards-faqs. Full URL: http://rewards.kazooky.com/social-rewards-faqs/

    In the Q & A Settings the very top setting allows you to choose the path of your FAQ home. I had to switch from "faq" to "social-rewards-faqs".

    I can still use the Accordion and Show/Hide options.

    This worked for me - hope this helps!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.