WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Fancy permalinks not working (2 posts)

  1. derekxyz
    Member
    Posted 7 years ago #

    I posted this in Installation, but it probably belongs in Troubleshooting:

    The normal "page?=123"-esque permalinks work fine. But when I try the ones with the date and post name, they just don't work. Everything's broken.

    I tried blanking .htaccess, chmodding it to 777, and then switching permalink styles. It writes to .htaccess, but nothing happens.

    This is what it writes:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /pik/
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /pik/index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    When I click the Post permalinks though, it takes me back to the front page (which is apparently what happens on a 404). The same happens with all the Pages, too. It goes to /about/ in the nav bar, but nothing. Front page.

    I also know nothing about servers, so this is what I'm pulling out of my server environment page thingy:

    SERVER_SOFTWARE=Apache/1.3.34 (Unix) mod_fastcgi/2.4.2 mod_perl/1.26

    Aaand, PHP is set to version 4. I dunno what else could be the problem. Any help?

  2. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    we'll move it. no dupe necessary

    http://wordpress.org/support/topic/99073?replies=1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags