WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] False empty posts showing up in site search (13 posts)

  1. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    My blog is HSP Health Blog.

    I have a search box on the sidebar and did a search using the word creativity and a second search using the work ayurveda. I received empty posts along with the valid one. I have not seen this before and wondered what I need to fix to correct this. Any insights would be appreciated.

    Thanks.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Can you replicate the problem using the Twenty Eleven theme with all plugins deactivated?

  3. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am using Thesis. Would it help to switch to another theme?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Can you replicate the problem using the Twenty Eleven theme with all plugins deactivated?

  5. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    I would be happy to deactivate all of the plugins but am nervous about switching themes. My experience with WP and code is limited.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    You will be able to switch back again. This is a necessary troubleshooting step.

  7. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, I will see what I can do and return when I have done it. It feels a little like bungee jumping.

  8. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK. I change the theme and deactivated all the plugins.

  9. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am ready for the next step.

  10. The next step is to try your search again and see if it gives the same incorrect result as before.

    did a search using the word creativity and a second search using the work ayurveda. I received empty posts along with the valid one.

    Hopefully it will work this time if you've switched to Twenty Eleven and deactivated all of your plugins.

    I just tried both searches on your site and got results for each one.

    If that is successful for you, the reactivate your plugins one at a time and test each time. Reactivate your theme last.

    Hopefully one of them will cause the problem and you will find where the issue is.

  11. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am going through all the plugins now and so far have not found the one causing the problem. I will keep going. Thanks.

  12. hspstress
    Member
    Posted 2 years ago #

    It was WP Search. I have deleted it and restored the Thesis theme. I am all set. Thanks for all of your help.

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    You're welcome :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic