WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Failure setting up rss feed (4 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    Relatively new to using wordpress. I haven't published any posts yet (although I have written some marked private).

    Before I make my posts public I want to set-up an RSS feed.

    I've installed and activated FeedSmith.
    I clicked the link in the plugin options menu that connects me to feedburner. Supposedly it can detect your feed.

    It tells me that it has detected 3 available feeds and asks me to choose which I would like to use.

    Regardless of which I choose, feedburner gives me a 404 error.

    The feed I am trying to use is http://mydomainname.com/hcsblog/feed.

    Not sure what I can do. I'm simply following the steps.

    Any help on this one would be greatly appreciated.

  2. haochi
    Member
    Posted 5 years ago #

    Have you enabled pretty permalinks?
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    No I haven't. Is that similar to the permalink editing options in the "all in one SEO pack"?

    I did, however, enter the feed into Feed Validator and it is telling me 2 things:

    1. Server returned HTTP Error 404: Not Found

    2. pubDate must be an RFC-822 date-time:

    Could this be a direct result of me keeping my posts private? I would imagine that the "pubDate" would fill itself in when I actually publish the first post. However this doesn't solve my "Not found" error.

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    It worked after I published a post.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags