WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Failure accessing url&admin panel after installation on Bluehost (7 posts)

  1. madeingbc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, thank you for your attention for dropping by in this post.
    I have just selected BlueHost to host my new WordPress blog.
    I have followed the steps of simple script installation of wordpress and it appears to have installed successfully but when I try to access my new webpage and admin page, I get connected to a random Rogers page with a message of following:

    We did not find results for: 'www.madeingbc.com '
    You can also try the suggestions below or try typing a new search above.

    Access URL: http://www.madeingbc.com
    Admin Panel: http://www.madeingbc.com/wp-admin

    I've tried uninstalling and do the process over, but it gives me a same result...
    I've archived the past issues but I had a hard time tackling this issue on my own.
    Any help would be appreciated. Thank you!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    How long ago did you set up this domain name?

  3. madeingbc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, thank you for your attention.
    Just about 30 mins ago. I just realized that I already purchased a domain which is madeingbc.net, but somehow this is not activated with my wordpress on my bluehost. How can I connect these two?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You need to contact your hosts for assistance with this.

  5. madeingbc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, I think my issue is solved.
    I didn't activate my domain before. My page is finally available! Thank you Esmi for your kind help. Good day!

  6. xanthipp
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem but I simply go to the page in the welcome email, paste in the password, and voila! the "ever feel like you're in the wrong place 404 message. Any thoughts?

  7. BH_WP_Guru
    Member
    Posted 1 year ago #

    @xanthipp: If you have the same problem, then you can fix it same as above. Point your domain to the correct host. If that's not your problem, make a new topic and don't write on this one that is already resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags