WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Failed to extract images from ZIP (4 posts)

  1. DJJackass
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi,

    When i am trying to upload a .zip with pictures to a Nextgen gallery i get a popup: 'Failed to extract images from ZIP 0 images were uploaded'.

    This is what i do:
    -Log in into the backoffice / admin part of WordPress.
    -add gallery/images
    -select my gallery (testgallery3)
    -click Add files (and add the .zip file)
    -click Start upload

    It looks like the file is being uploaded completely (i am not sure!) but the file won't get extracted and the error message pops-up:
    'Failed to extract images from ZIP 0 images were uploaded'.

    I have been searching the internet for almost 24 hours, it is driving me completely crazy.

    Good to know:
    - uploading single pictures using the same steps works flawless
    - i am hosting the site on my own server.

    Is there someone out there who wants to dive into this/help me....?
    I can't tackle the problem and that's driving me crazy.

    If you need more information, don't hesitate to respond.

    (i guess it has something to do with permission settings, but not sure and no idea where to start).

    Thanks upfront.

    DJJackass

  2. DJJackass
    Member
    Posted 8 months ago #

    As i am using my phone more and more to upload photo's this option is a nice one, but it must work :-)
    Perhaps there is error logging in which I can find more information?
    The error logs which i ahve seen till now don't provide much more information.

  3. jobingeorge
    Member
    Posted 6 months ago #

    I experienced the same issue with IE. when i tried with chrome it works fine.
    I think the issue is with the flash uploader . It get conflicted with IE.

  4. DJJackass
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi jobingeorge,

    Thanks for your respons. I don't have IE on my phone. Not sure which browser i was using, however i do see more and more issues with respect to different browser (not specific related to Nextgen).

    I figured out that Nextgen was decreasing my website speed so i decided to host my photo's somewhere else. So for me: problem solved and my site works like a charm.

    Sadly i can't test this anymore. However thanks a lot for sharing your thoughts!!! Appriciate that.

    Perhaps a good idea to the creators/owner to take this into account?
    Speed and use of different browsers out in the world.

    I'll mark it as resolved, because i don't have the issue anymore.

    DJJackass

Reply

You must log in to post.

About this Topic