WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fail after upgrade to 3.1 on network install (3 posts)

  1. robanna
    Member
    Posted 3 years ago #

    I had posted over here:
    http://wordpress.org/support/topic/windows-server-infinite-redirect-after-upgrading-to-31?replies=63

    but that has been set to resolved which my issue is not.

    IIS 7
    Network install of 3.05
    Static Home Page
    Uses Custom Permalinks

    After upgrading to 3.1 none of the subdomain pages (except the home page) show up and give this error:

    The page isn't redirecting properly
    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
    * This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

    I'm able to access the admin area and the main site no problem but all subdomains fail. I have since downgrade back to 3.05

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

  3. robanna
    Member
    Posted 3 years ago #

    Let me add more info to this post. It's all on the other post but here it is again.

    It's not a plugin issue. I deactivated all of them and it's still exists.

    This doesn't help as some have reported:
    Infinite redirects on IIS servers - Try using the Permalink Fix & Disable Canonical Redirects Pack

    Others have reported the same issues on the other thread but that thread claims to be 'resolved' which I guess means they are look into it.

    Thanks-

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic