WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook
[resolved] Facebook Plugin Open Graph Issue (6 posts)

  1. jaydokie
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded my theme and now I get the following error message when creating a post and publishing:

    [HTML]Failed posting to your Facebook Timeline. Error: {"message":"(#100) You haven't enabled Explicitly Shared for this action type (331247406956072) yet. Please update your Open Graph settings in the App Dashboard","type":"OAuthException"}[/HTML]

    I am assuming my Facebook plugin, when deactivated in the transition for a day, didn't configure the Open Graph settings entirely. Any suggestions to correct? Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/

  2. Niall Kennedy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

  3. jaydokie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Niall, I didn't do anything more, but a few days after my last post, the problem disappeared. I've learned don't ask why or what, just be glad. Thanks.

  4. 256studio
    Member
    Posted 1 year ago #

    Would be nice to get a straight answer for the issue above Niall I go to the link and it really doesnt tell anything about the error.
    Why does it keep asking for a
    "Your app doesn't have an App Namespace set. You either
    * Didn't set one (in which case please visit the 'Settings' tab) or
    * There is a propagation delay. Please wait a few minutes and try again." when this is not a app That will resided on Facebook!
    -Scot

  5. jaydokie
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's really fishy. I uninstalled it, deleted it and reinstalled it and it worked fine so I left it alone. If it works, don't mess with it. So, that's where I'm at.

  6. OmarSalimAhmed
    Member
    Posted 9 months ago #

    If it works, don't mess with it :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic