WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Facebook OpenGraph og:title not working on custom post type (3 posts)

  1. reckloose
    Member
    Posted 10 months ago #

    WordPress version: 3.5.1
    WordPress SEO version: dev Version 1.4.7

    Live Example of the problem I am having:
    http://davidgroshen.com/hair-of-the-week/katya/

    I did this:
    Created a custom post type and added this as the meta tag title template:
    LIKE To Vote For %%title%% as Hair of the Week!

    I clicked the checkbox under social to add facebook open graph meta tags to every page.

    I expected the plugin to do this:
    Change the title of the page to the template I created (which it did perfectly), and also change the og:title meta tag to the same exact string as the title of the page (which it failed to do)

    Instead it did this:
    The og:title meta tag reads this:
    <meta property="og:title" content="Katya - David Groshen" />

    Where "Katya" is the name of the post, and "David Groshen" is the name of the site.

    Please help thank you!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. reckloose
    Member
    Posted 10 months ago #

    I can confirm that this is a conflict with WordPress SEO Version 1.4.7

    Migrating back to WordPress SEO Version 1.3.4.1 fixes this issue.

    I also tested this and experienced the same conflict on a different website in a different environment.

    Using WordPress SEO Version 1.4.7
    http://www.johnnyslimo.com/limousine-charter-bus-service/aberdeen-township/

    WordPress SEO Version 1.3.4.1
    http://davidgroshen.com/hair-of-the-week/kayla-and-bridget/

    To reiterate, the problem I experienced with Version 1.4.7 is:
    For custom post types the facebook OpenGraph og:title meta tag is not replaced with the title template for the post, but instead is replaced by the template "%%title%% - %%sitename%%"

  3. philsexton
    Member
    Posted 10 months ago #

    With v1.4.7 I was having meta description problems with %%title%% pulling the wrong title as well. Currently using 1.3.4.4 which fixed the meta description problem, but now Video SEO for WordPress SEO by Yoast no longer works.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic