WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Facebook link sharing not working (5 posts)

  1. PhortyPhour
    Member
    Posted 2 years ago #

    Whenever I used to send my blog posts to my Facebook fan page, it would post the title of the post with the thumbnail and the meta description. Now when I post, all it shows is the meta description. It no longer shows the title of the blog post as the Facebook link title, instead it just shows the title of my website. The thumbnail it uses is also just the thumbnail that is used whenever my home page is shared.

    I don't understand why it just stopped posting the title and thumbnail that I use in the actual blog post and reverted to the title and thumbnail of my homepage.

    Any help would be great appreciated.

    Website: http://thedailyberry.com
    FB Fanpgage: http://www.facebook.com/pages/TheDailyBerry/220237294678284?sk=wall

  2. Have you tried using the Facebook Linter to diagnose what values Facebook is pulling from your pages?

  3. PhortyPhour
    Member
    Posted 2 years ago #

    I figured it out, I'll say how for those that have this problem. When I used the code that Facebook provides to give you the preview when someone hovers over your Facebook picture, for some reason it wouldn't let me share links properly on my FB Fan page. As soon as I got rid of it, it started working again.

    Thanks

  4. Bill Wiley
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to set up my Facebook link for my blogs. I set everything up in Facebook and when I clicked on the link (Facebook social publishing is enabled. Link your Facebook account to your WordPress account to get full functionality, including adding new Posts to your Timeline) in the wordpress dashboard, I got this error message

    "An error occurred with Bills Photo Imaging. Please try again later.

    API Error Code: 191
    API Error Description: The specified URL is not owned by the application
    Error Message: Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration."

    What am I doing wrong?

  5. Bill Wiley
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to set up my Facebook link for my blogs. I set everything up in Facebook and when I clicked on the link (Facebook social publishing is enabled. Link your Facebook account to your WordPress account to get full functionality, including adding new Posts to your Timeline) in the wordpress dashboard, I got this error message

    "An error occurred with Bills Photo Imaging. Please try again later.

    API Error Code: 191
    API Error Description: The specified URL is not owned by the application
    Error Message: Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration."

    What am I doing wrong?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic