WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Share Buttons by AddThis
Facebook like doesnt work after latest update (18 posts)

  1. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    The facebook like button doesnt work anymore after the new update. when i click on the facebook like button it reacts on the click, but then deleted the like within a second or so. how can i solve this???

    You can try this here: http://funny-pictures-blog.com/2011/06/24/black-guy-vs-wall/

  2. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    cmon anyone? try this link for example, its IMPOSSIBLE to "like" it

    http://dailyiphoneblog.com/2011/06/26/the-iphone-5-release-date-mystery-continues/

  3. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    anyone?

  4. Shaooxz
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm facing it too. You can't like something with 0 likes.

    Waiting for a fix

  5. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @phattrance - Both of those links have likes and are able to be liked. What browser are you seeing the problem in?

    @Shaooxz - Can you provide an example URL that is affected? Also, what browser are you seeing this problem in?

  6. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    Aaron Jorbin --> this is only for post that are newer than 12 - 24 hours. it usually works fine after that. the problem is on all browsers, tested with IE, firefox, safari and chrome.

    just go to this url: http://funny-pictures-blog.com/ and try to like the first 5 posts

  7. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Facebook Like is currently experiencing an issue that is happening across their system. Several people in their support forums are reporting it. One solution is to use their URL linter - https://developers.facebook.com/tools/lint/ - to crawl your site. Until they fix this there is nothing more we can do about it.

    Thanks for your patience.

  8. Shaooxz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Aaron, how can crawling my site can help me? If i fix the warnings it will fix this issue?

  9. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @shaooxz - What kind of warnings are you seeing. Can you point me to a url so I can see what is going on?

  10. Shaooxz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sure: http://tinyurl.com/5t3fl53
    I tried 3 plugins all ready , most of them pointing to image warnings

  11. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    Aaron Jorbin --> yeah i know about the linter link, but its a pain in the ass whn you publish more than 40 posts / day!

    isnt there a way to add the linter with the plugin? so that it aut sends a ping to the linter url as soon as a new post is published?

  12. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    @shaooxz - I don't see the addthis plugin installed on that page

    @phattrance - I will look into adding that feature to a future version of the plugin

  13. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you!

    this problems is starting to get really annoying since ive had it for almost 2 months now! i mean you think that facebook should have sold this problem by now!

  14. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    Any idea if the "auto linter" version will be supported in the next update?

  15. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    We haven't started scoping features for the next release yet. If someone wrote a patch to do it though i would happily look at and if it was good include it.

  16. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is starting to get ridiculous. Had this problem for over 2 months now and its worse than ever!

    Whats up with Facebook? Problem like this should take more than 1 days for the to solve. Do they even know that this problem exist???

  17. Aaron Jorbin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Here is the bug in facebook's bug tracker: http://bugs.developers.facebook.net/show_bug.cgi?id=18591

    It looks like they may have finally fixed it over the weekend.

  18. phattrance
    Member
    Posted 3 years ago #

    seems to be working on my blog! finally!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags