WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Maintenance Mode
Facebook Like button thinks site is in Maintenance Mode (4 posts)

  1. jtkirk
    Member
    Posted 2 years ago #

    My Facebook 'Like' button thinks my WordPress site is still in Maintenance Mode, even though I deactivated and even deleted the Maintenance Mode plugin. I've tried getting new code from Facebook for the Like button a couple of times with the same result.

    Does anyone have a solution?

    P.S. There's an old thread that was not resolved relating to this topic:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-maintenance-mode-facebook-pulling-maintenance-mode-details-from-503-file-even-though-deactivated

    http://wordpress.org/extend/plugins/maintenance-mode/

  2. ifcure08
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you ever fix this - I am having the same stupid issue with this

  3. enfueggo
    Member
    Posted 2 years ago #

    When working with FB's open graph stuff, you often have to input your URL into https://developers.facebook.com/tools/debug before changes made to the tags will propagate on FB's end.

    Try inputting your URL into the box on that site and seeing if that fixes your issue. No idea, but it's worth a shot.

  4. marltutski
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks enfueggo - that seems to work for me. You may have to run it twice, but it's worked to clear the maintenance mode message I had on two posts.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic