WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Socializer
[resolved] Facebook-Like-Box is blocking the view on buttons (8 posts)

  1. Boris_C
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi,

    when liking a post, the comment-box that is displaying immediately is annoying and blocking the view.

    Have a look: http://www.hebammenblog.de/pipimatz/

    A simple like would be just enough.
    For sharing, the sharing button is sufficient.

    How can I get rid of this box?

    Any ideas?

    Best

    Boris

    http://wordpress.org/plugins/wp-socializer/

  2. vaakash
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hello, the comment box is a feature of the like button. There is no way to disable it. But you can close it if you dont want.

    That's all
    Thank you.

  3. vaakash
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hello, the comment box is a feature of the like button. There is no way to disable it. But you can close it if you dont want.

    That's all
    Thank you.

  4. Boris_C
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi,

    allright. But what's annoying is the transparency of it. Did you have a look at my blog? Can I influence that somehow?

    Best

    Boris

  5. vaakash
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Saw it... the background is transparent instead of white... strange to find a problem like that. Please contact the theme author if possible for the issue. Maybe some resetting can be done.
    Thank you.

  6. jeremiahx
    Member
    Posted 7 months ago #

    We had the same issue and found that the "position: static !important;" on line 309 of the wp-socializer.css file was causing it. Had to remove that and it worked.

  7. vaakash
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @jeremiahx thank you.. the problem is now solved.. actually the line was added to fix a popup issue two version before... but strange that it itself is an issue...

    I'll post the update (2.4.9.6) in a day.

    Thank you.

  8. Boris_C
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi,

    I waited for the update, but it did not solve the problem. It is not a themeproblem. Ich checked that.

    Any ideas?

    Best

    Boris

    btw: I could not find the mentioned css file at all. Could you check on that once more, please?! :-)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags