WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook Debug Message (7 posts)

  1. Teshuva
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have image issues too. FaceBook refuses to pick the image attached to the particular post shared from my blog. I used the Facebook URL debugger and it came back with the error:

    Object at URL 'http://www.ugochi-jolomi.com/2013/09/pressures-of-waiting-for-a-child.html' of type 'article' is invalid because the domain 'www.ugochi-jolomi.com' is not allowed for the specified application id '211243842362257'. You can verify your configured 'App Domain' at https://developers.facebook.com/apps/211243842362257.

    I have no clue what this means or how to fix it. Please help me!!!

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    Are you using a plugin for this? Looks like maybe the Facebook plugin - in which case you need to post on their dedicated forum here:

    http://wordpress.org/support/plugin/facebook#postform

  3. Teshuva
    Member
    Posted 10 months ago #

    No I am not using their plugin, I am using ADDTHIS Social plugin.
    Do you know anything I can do?

    Please try sharing a post from my site and see what I mean.
    http://www.ugochi-jolomi.com

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    Then why did you post on the FB plugin forum?

    http://wordpress.org/support/topic/facebook-debug-message-1?replies=1

  5. Teshuva
    Member
    Posted 10 months ago #

    I just panicked and sent messages every where no offence intended at all.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 10 months ago #

    I've deleted it - it's not helpful to you or other people to do that. Have you used the resources on the FB page?

    https://developers.facebook.com/tools/

    If it's a problem with the plugin you are using, you need to post on that plugin's sub-forum.

  7. Teshuva
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks a lot. I used the resource and it came back with that message I shred at first Please do you know what I can do about the error message I got from the resource you mentioned? I really do need help.

Reply

You must log in to post.

About this Topic