WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Expound
Expound theme has stopped working (5 posts)

  1. kuracreative
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,

    I dont know if anyone can help me here.

    I've been using the theme Expound for my travel blog for a while now, I love it. Recently I got an email from my hosting site saying they were going to stop hosting my site if I didnt delete my files (I'd somehow gone 600mb over my allowance). So I went through my files and deleted the duplicate images that wordpress makes for resizing.

    Anyway, since I've done that my website seems to have lost its styling.

    When I do a live preview it looks normal, but the actual site looks all html'y (sorry Im not a programmer so don't know the correct terms).

    I have deleted and reinstalled the theme but to no avail. In the mean time I have chosen a different theme but I really want Expound back.

    Can you help me??

    My website is http://www.gloriouslylost.co.uk

    Thank you in advance!

  2. kuracreative
    Member
    Posted 5 months ago #

    Ive changed it back to the expound theme so that it may be easier to see where the problem is: http://www.gloriouslylost.co.uk

  3. kuracreative
    Member
    Posted 5 months ago #

    UPDATE: After exploring my site, it seems that only the homepage is broken, the rest of the site likes like it should.

    What would cause that?

  4. ronangelo
    Member
    Posted 5 months ago #

    Check the css settings on your caching plugin. You may need to refresh your cache.

  5. kuracreative
    Member
    Posted 5 months ago #

    Amazing! I disabled 'W3 total cache' plugin and its now working! Thank you for your help Ron, I'd been pulling my hair out trying to fix it.

    One question, do I need a cache plug in? Or is it ok to keep it disabled?

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic