WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Explorer hyperlink issue (8 posts)

  1. ibecreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Site works well in all browsers except explorer. For some reason Explorer is defaulting href image links to source image instead of URL when dealing with external links.
    When I hover over the image it actually shows me the correct link, but once I click image then it redirects to source image instead of link.
    Please help.
    I tried disabling each plugin, eliminating any new code in functions.php, I updated to most recent WP, tried taking out Child Theme...but no luck.
    Site--> http://fastfixfranchise.com/test
    Image link below word Test

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried deactivating ALL plugins and switching to the twentytwelve theme?

    Also, which version of IE is this?

  3. ibecreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Tried deactivating all plugins and just tried in twentytwelve theme with no luck. So far I've tested in IE 7 and 8 and has issue on both.

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Which theme is this regarding?

  5. ibecreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    The theme it's using is Thematic, but it doesn't even work when switching to TwentyTwelve.

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you switch to the Twenty Twelve theme & point out one hyperlink in particular (as an example) that's having the issue?

  7. ibecreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Site is live so will switch quickly - See Test Page
    http://fastfixfranchise.com/test
    href image link is below the header "TEST"

  8. ibecreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Finally got it. I disabled each plugin one by one again and it appears that Google Analytics Suite was the one causing the glitch.
    Thank you for your help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic