WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

exhibit plugin question (4 posts)

  1. danithew
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm having a tiny bit of difficulty (due to a bit of ignorance) getting exhibit to run, though I can tell it is almost there. I've got the files lined up but I think I still need to learn how to set up permissions somehow.
    I'm seeing the following error message inside a post where the exhibit field is showing itself very nicely:
    "Permission denied in /home/wumpc14/public_html/wumpblog/wp"
    I'm thinking I need to change something in the wp.php file but I honestly don't know where or what needs to be changed. Please forgive my newbieness with some aspects of WordPress. :)

  2. ccheaton
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'd suggest you look at this thread for more info about Exhibit... it's a little more fleshed out.
    http://wordpress.org/support/?action=vthread&forum=10&topic=9170&page=0

  3. danithew
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just realized that the error message was broken up and that it was longer than I had supposed. Here is what it actually said:
    Permission denied in /home/wumpc14/public_html/wumpblog/wp-content/plugins/exhibitimg/exhibit10f.php on line 469
    I'm now trying to figure out how to fix this. At least I have a line# to work with.

  4. danithew
    Member
    Posted 9 years ago #

    I might have just gotten a bit past this problem only to encounter another one. So I guess I better just lay off the questions until I can get to a point where I know for sure what I'm asking. Sorry for the added distraction on this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.