WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Events Manager
[resolved] Events template producing loads of p and br tags. (6 posts)

  1. rowefx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I've been working with the events manager plugin for the last few days and it's working great so far! However on my Events landing page, I have the search form and events being listed.

    I wanted to style my form a little bit, however I've noticed there are LOADS of <p> and
    tags everywhere in the search form output.

    View of my source:

    I have tried to add the following code to remove the likes of wpautop, but these are not working at all.

    remove_filter( 'the_content', 'wpautop' );
    
    remove_filter( 'the_excerpt', 'wpautop' );
    
    remove_filter('the_content', 'theme_formatter', 99);

    I've tried adding them to the top of my functions.php, the bottom, adding them in 1 by 1 etc. No luck in getting rid of these p and br tags.

    Any guidance is appreciated. Thanks guys!

    http://wordpress.org/plugins/events-manager/

  2. angelo
    NetWebLogic Support
    Posted 1 year ago #

    hi, maybe you theme provider can help you above this? or use other wordpress plugin to stop wp from adding p or br tag

  3. rowefx
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm the WordPress theme author, so I'm really confused about the output of this page. Can i create a new events template landing page to overwrite the html for this?

    I have already created a new single-events.php, but I'm unsure how to do the main event landing page.

    Any guidance would be appreciated!

  4. philipjohn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hiya,

    Can you try switching to the default theme temporarily to see if you get the same issue?

    If you don't, that'll help us narrow down the cause to your theme. Otherwise, we can try other tests.

    Thanks,
    Phil

  5. rowefx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Will do, I'll report back with my findings!

    Cheers.

  6. rowefx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Phil,

    All fixed, I had some a plugin conflict with Shortcodes Ultimate plugin. I disabled "Custom Formatting" in the options page of that plugin. Everything works like a charm now.

    Thanks for getting back to me, your reply made me to go back through the troubleshooting process!

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic