WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Errors when trying to implement Kitten's Cats (5 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Hi there
    I am trying to get Kitten's Category hack to work. I've enabled the plugin via my admin panel and replaced the code at the start of my file as instructed.
    Here's my code:

    <!-- // loop start -->
    <?php hide_category_posts( 'category=1' ); ?>
    <?php if ($hcp_posts) : foreach ($hcp_posts as $post) : start_wp(); ?>
    <h3 class="storytitle" id="post-<?php the_ID(); ?>">" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></h3>
    <span class="thedate"><?php the_time('l jS F, Y') ?></span>
    <?php the_content(); ?><?php link_pages("
    Pages: ","
    ","number") ?>
    <p class="comments"><?php comments_popup_link("comments ?", "1 comment", "% comments") ?>

    <?php include ("wp-comments.php"); ?>
    <!-- // this is just the end of the motor - don't touch that line either :) -->
    <?php } ?>

    and I get this error: http://www.jamblo.org/index_cats.php
    I noticed that the "}" is in question appears in the closing PHP tag. Removing this causes a different error: http://www.jamblo.org/index_cats2.php
    I usually pride myself in being able to troubleshoot my way out of such a problem, but with limited PHP knowledge I really need some help!
    Anybody? My site is here if you need to have a closer look: http://www.jamblo.org
    Thanks in advance

  2. NuclearMoose
    Member
    Posted 9 years ago #

    jamblo,
    Have you visited Kitten's Project Blog and posted this question there? She is keen to hear about any kind of issue and will help you out as soon as she is able.

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Hi dude
    I just emailed her this question - although according to her web site she's in a state of offline-ness whilst she gets her 'puter fixed.
    Would anyone else be able to help me with this issue?
    Kind regards
    Jamblo

  4. burt
    Member
    Posted 9 years ago #

    Remove the curly brace line and replace with:
    <?php endforeach; ?>
    <?php endif; ?>
    You're not terminating those blocks correctly..

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    THANK YOU BURT!
    Wahooooo!
    I still understand why I had the problem though, I even tried it with a WP straight out of the zip!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.