WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WPide
[resolved] Errors - multisite installation (5 posts)

  1. Voytek
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the only plugin I know of that provides a file navigation structure that make sense.
    There are some minor issues I can live with but recently came across a problem when installed the plugin on the multisite.

    Version 2.0.12

    The error or rather warning messages:
    Notice: Undefined variable: creds in /home/abcfolio/public_html/wp-content/plugins/wpide/WPide.php on line 597
    Undefined variable: creds in /home/abcfolio/public_html/wp-content/plugins/wpide/WPide.php on line 217
    Undefined variable: creds in /home/abcfolio/public_html/wp-content/plugins/wpide/WPide.php on line 171

    http://wordpress.org/extend/plugins/wpide/

  2. WPsites
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK jasiu, I will try and look into this in the next few days.

  3. WPsites
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This is now fixed in the current codebase sitting on Github. I see no reason why I won't push that to the WordPress plugin repo later today. Just trying to fix a couple of further issues while I'm at it.

    What are the other "minor issues"?

    If it's something I can implement quickly then I will.

  4. Voytek
    Member
    Posted 1 year ago #

    No multisite errors after update.

    Minor issues
    1. fixed - WordPress admin menu hidden under WPide screen
    2. Not fixed
    Warning: Creating default object from empty value in WPide.php on line 86

    Line 86 = $WPide->site_url = get_bloginfo('url');
    changed to

    $this->site_url = home_url();

    error fixed

  5. WPsites
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    jasiu, the plugin will be updated with a fix shortly. Many thanks for your assistance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic