WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

EWWW Image Optimizer
[resolved] Error while uploading (6 posts)

  1. patschi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Always when I upload any picture (tested with .png and .jpg), I get following error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/blog/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/ewww-image-optimizer.php on line 1096

    But when I take a look into the mediathek, the image got reduced. Programs are installed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ewww-image-optimizer/

  2. nosilver4u
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Is this on a production server? I ask because you only see those errors in DEBUG mode, which should not be enabled on a production server. At any rate, the warning will go away with 1.2.2, due out today.

  3. patschi
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's on my own server with PHP 5.4. I also noticed, when I enable the plugin the XMLRPC API for uploading pictures to the mediathek won't work.

    Thanks for your response :)

  4. nosilver4u
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, should have said 'production site'. And it's a setting in wp-config.php that I'm referring to that tells wordpress to output notices and warnings to the browser for debugging.

  5. patschi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Debug seems to be disabled:

    /**
    * For developers: WordPress debugging mode.
    *
    * Change this to true to enable the display of notices during development.
    * It is strongly recommended that plugin and theme developers use WP_DEBUG
    * in their development environments.
    */
    define('WP_DEBUG', false);
    define('DISABLE_WP_CRON', true);
  6. patschi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems to work since the last version - Thanks :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.