WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pinterest "Pin It" Button
[resolved] Error when uploading images (9 posts)

  1. jillbalkus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey there! Ever since the upgrading to the 1.4.3 version of this plugin, I get the following error when I upload images:

    --------------
    Fatal error: Call to undefined function get_post_thumbnail_id() in /var/www/vhosts/initials-inc.com/httpdocs/wp-admin/includes/media.php on line 1173
    --------------

    When I deactivate the plugin, the error goes away and I'm able to upload images perfectly. I've tried completely deleting and reinstalling the plugin, but that doesn't fix the problem. Help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/pinterest-pin-it-button/

  2. Phil Derksen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry. Never seen this particular issue. Have you tried the troubleshooting steps here?

    http://pinterestplugin.com/pin-it-button-faq

  3. jillbalkus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just looked at that link - but those are all issues with the "Pin It" Button plugin. The plugin works just fine. It's uploading images on a post or page with the Media Uploader in WordPress. Sorry if I wasn't clear before :)

  4. Phil Derksen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No problem. I just tested on a fairly clean install of WP 3.5 using the new media uploader and my plugin enabled and the upload worked fine. Not sure what's going on.

  5. jillbalkus
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is on 3.3. Could that be the problem?

  6. Phil Derksen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Possibly. If you don't mind upgrading to 3.5 (and you'll like the new media uploader if you do), let us know if that fixes it.

  7. jillbalkus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, sure will. Thanks!

  8. Phil Derksen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just checking in to see if there's anything new.

  9. jillbalkus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Haven't upgraded to 3.5 yet. Need to get my client to approve the upgrade :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.