WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Error when updating content after upgrading to version 1.3.4.2 (29 posts)

  1. seanchk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just updated WordPress SEO to Version 1.3.4.2

    When I edit a page I get this error.

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/greewoo/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/greewoo/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php:1435) in /home/greewoo/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. negue.c
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yup. Same here!

    When posting or updating a post I get this error. Also, when looking at the plugin controls, the Advanced tab is all messed up (same error).

    So I guess that means disabling this plugin for now and then patiently waiting for Joost to save the day. He's done it before.

    PS Worth mentioning is that updates/changes do go live, it's just the confirmation screen (actually the entire WP dashboard) that displays this message.
    Looking at the error, I'd say it's not that serious. But I wouldn't touch the code myself, who knows what I can break...

  3. bernus
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know anything about the code of this plugin.
    I found this (2 weeks old ) :
    http://wordpress.org/support/topic/error-message-unknown-modifier

    I modified the file admin/class-metabox.php, line 1435 according to Joost de Valk post:

    old line : if ( preg_match( '/alt=("|\')(.*?)\1|', $img, $alt ) )
    new line : if ( preg_match( '/alt=("|\')(.*?)\1/', $img, $alt ) )

    it seems to work for me

  4. mmmurry
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm Having that problem too today (just updated my site after New Year)

    The post did appear on my website however it had stripped out the Tags and Excerpt I'd created. have had to go back in three times and put them back.

    Here's the error:

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/** URL **/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/** URL ***/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php:1435) in /home/*** URL ***/wp-includes/pluggable.php on line 876

  5. mmmurry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Bernus' work around worked for me.

    Thanks.

  6. trevormiltonwilson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Exactly the same problem for me too. Not on all pages though, just one so far. I get the following lines of code:

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/silvffjw/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

  7. Ashwani Kumar Singh
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem here. I just updated WordPress Seo and when i Went to post editing screen I saw these errors saying.

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/iocreed/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/iocreed/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/iocreed/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /home/iocreed/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    please some official reply

  8. trevormiltonwilson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried Bernus' solution and it worked for me. From a previous thread I have seen that this was supposed to be fixed in the last version but it appears that (almost) the same error has crept back in for the very latest vers 1.3.4.2

    Go to plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php.
    On line 1435 add a forward-slash as below:

    old line : if ( preg_match( '/alt=("|\')(.*?)\1|', $img, $alt ) )
    new line : if ( preg_match( '/alt=("|\')(.*?)\1/', $img, $alt ) )

  9. ranacseruet
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having same problem as well.
    Warning: preg_match() [function.preg-match]: No ending delimiter '/' found in /{path}/codesamplez.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php on line 1435

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /{path}/codesamplez.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/admin/class-metabox.php:1435) in /home/content/89/5525689/html/codesamplez.com/wp-includes/pluggable.php on line 876

  10. busaboss
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also experience this problem. Please help us with a new update..

  11. Diego Alberto Arias Prado
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tried the solution given by bernus and it has also worked for me.

  12. Guga Franke
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here... =\

  13. Twansparant
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here! Bernus solution fixed it!

  14. Sarbjit Singh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same Problem here after the update,,Fix it soon

  15. Stooker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed with Bernus's solution.

    Thanks!

  16. erikvlie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed with Bernus' solution.
    Thx!

  17. daveszt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue for us but like everyone else, Bernus' solution sorted it. THANKS!

  18. Sarbjit Singh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thx Bernus it worked for me.

  19. allclearmedia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Bernus, this seems to be the fix that worked for me too.

  20. derekjroscoe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for the fix. Is anyone experiencing the following error with the latest update "The images on this page do not have alt tags containing your keyword / phrase."?

    I know I have the correct spelling for "alt" tags entered and I have tried deleting and uploading a few images again, but to no avail will this notice changed.

    Please let me know if any one has anything on this issue. Thanks.

  21. bg-foxx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. Bernus' fix worked for me, too. Thanks, Bernus!

  22. Arsie Organo
    Member
    Posted 1 year ago #

    The work around worked for my site as well.

  23. ricky709
    Member
    Posted 1 year ago #

    Even, I am also going through the same problem on my blog. Let's hope Yoast updates his plugin soon

  24. PTFrugal
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm unable to enter the html side of a post or ad media/pictures since the update. I use Graphine.

    I finally disabled jetpack and seo and this fixed my problem. apparently yoast seo and jetpack are not playing well together since the yoast update(s).

  25. squivo
    Member
    Posted 1 year ago #

    IT's just a typo in the update. '/' is needed at the end of the regexp, which is why Bernus' fix works.

    http://stackoverflow.com/questions/9689825/warning-preg-match-function-preg-match-no-ending-delimiter-found

  26. Manj
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much bernus your suggestion worked. Also Thank you Yoast.

  27. negue.c
    Member
    Posted 1 year ago #

    And I've just updated to ver. 1.3.4.3. Thank you Joost!

  28. chuckb74
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was typin the post below and the update came in for 1.3.4.3 and that cured the problem!!

    Thanks Joost

    I updated this morning to 1.3.4.2 on 1-7-13 and now I am getting this error When I update a Post

  29. Ashwani Kumar Singh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Joost for the new Update..
    The problem has been fixed ..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.