WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Usernoise modal feedback / contact form
[resolved] Error when clicking POST Link (6 posts)

  1. gdisalvo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I am get this error when I click the link to read the feedback left by a user. The message is on the ADMIN template parameter. I am getting this on the two rows, discussions and wordpress debug info.

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'un_feedback' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\mac\wp-admin\includes\template.php on line 927

    I have shutdown the comments and discussion as my site is not open for these comments. It is just pages and simple posts to inform the public. I have other modals LOGIN and CONTACT form and your plugin works nicely with them as the look and feel the same. I guess you are using the simple modal JS. Your plugin is complicate for a simple feature but I guess using the word press framework to do the work requires all the code to use the posting functions.

    I modified only the CSS to get this to look like the other modal windows.
    Is this a normal error? Let me know if this is an ADMIN issue or if we can close down the call to the ADMIN template.php

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

  2. gdisalvo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I may have found in your EDITOR-page.php the call for meta boxes
    add_meta_boxes_un_feedback
    public function action_add_meta_boxes($post){

    add_meta_box('stub-discussion', __('Discussion'), FEEDBACK);
    add_meta_box('stub-debug-info', __('WordPress Debug Info', 'usernoise'), FEEDBACK);

    I will try to strip these out and see if the action still works.

  3. gdisalvo
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK that did it. I commented out those two lines and it does not show those entries and errors. How can I avoid your updates from overriding these comments and inserting them again?

  4. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please tell what PHP, WordPress and Usernoise versions are you using?

  5. gdisalvo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Karevn,

    Look at the Editor-page
    class UN_Admin_Editor_Page{
    Lines 36 & 37 - These I commented out. To stop the error.
    Wordpress Version 3.51
    Usernoise latest version as of three weeks ago.

    While we are chatting. Please look at the CSS on the ADMIN / Settings
    Go to TAB notifications. THe CSS is having issues for the two buttons and general options which links to general-options.php and mail to webmaster or admin

    These tabs or buttons are overlapping each other. CSS adjustment show them getting expanded but still some issues. Is this happening with other users and themes.

    PS - Theme change is not going to happen. Too embedded into this theme now. Need to adjust or I can live with it.

    The main fix I need would be to see about the errors I commented out.
    AND - to move the CSS to a location that will not be updated by future upgrades. I can move myself, but you should put a dynamic link in your code that users can supply. I can move the new custom CSS to that folder to link to and keep my CSS untouched.

    Thanks for the consideration.

  6. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think you have a conflict with some third party code. Please do a common troubleshooting - disable other plugins one by one for a couple of minutes until the problem disappear, try switching to a standard theme. Without doing this - it is impossible to tell why do you experience troubles.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic