WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

StrapVert
[resolved] Error when adding media to post (5 posts)

  1. oringmonkey
    Member
    Posted 8 months ago #

    Quickly created a post showing pictures and noticed an error under the title.

    Error says "[gallery link=file" on the front page of the blog

    Any way of getting rid of that?

  2. oringmonkey
    Member
    Posted 8 months ago #

  3. Zulfikar Nore
    Member
    Theme Author

    Posted 8 months ago #

    That is not an error but its how WordPress works - in excerpts no html or shortcodes are parsed i.e they are not executed but printed out instead.

    If you visit the actual full post http://www.oringmonkey.com/blog/?p=1 you'll see the full gallery.

  4. oringmonkey
    Member
    Posted 8 months ago #

    Oh ok, so it's supposed to say [gallery link=file on the front page? odd. Thanks for the clarification

  5. Kalidor
    Member
    Posted 1 month ago #

    If you add "read more" under your text and before the gallery in the body of your post it will disappear off the front page. Kind of a dirty cheat but it will make it look better.

    I wish there was a way to parse this text though because when I use captions in images or other things that appear first in the post it really looks bad with all those code segments. It should just remove them completely as it sometimes does with videos.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.