WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Bushwick
Error on responsive (post page_ (8 posts)

  1. pawelo81
    Member
    Posted 5 months ago #

    When opening any post site responsive mode gets extended below 843px to the right. Problem is only common on post sites, not on pages.

  2. pawelo81
    Member
    Posted 5 months ago #

  3. Hi there, I'm not completely sure what you mean, so it would be helpful if you could provide a screenshot of what you're seeing on this post that doesn't look right:

    Here's a guide on how to make a screenshot, if you're not sure: http://en.support.wordpress.com/make-a-screenshot/

    You can upload the screenshot with a service like Droplr or Imgur and provide a link to it here. Thanks.

  4. pawelo81
    Member
    Posted 5 months ago #

    http://imageshack.com/a/img856/8008/1n8h.png

    As you can see site get's extended when entering post page. I uploaded theme as "non-modification", but i can't fix that problem.

  5. designsimply
    Member
    Posted 5 months ago #

    I opened http://przemyslawbobrowicz.pl/skopany-saski/ on my iPhone 4S and I can see what you mean. However, I couldn't see the same problem when I tested with a browser set to a small width on my laptop.

    Here's what I see on my iPhone: https://cloudup.com/cAFVd7uV88g

    Here's what I see in Safari 7.0.1 resized to a small width: https://cloudup.com/c8pxwO9jBZf

    I'm not sure what could be causing the problem, so next I'll try testing it on my own test blog. In the mean time, can you try disabling all plugins temporarily and then clear your browser cache and test the post again to see if it might be a plugin conflict that is causing the trouble?

    Also, just to clarify, you haven't made any local modifications to the Bushwick theme at all?

  6. pawelo81
    Member
    Posted 5 months ago #

    Safari Chrome Firefox (OS X) show that vertical scrolling is possible and done same effect. None of plugins makes this problem. I only modified css.

  7. Do you see the same issue on either of these Bushwick demo sites?

    1) http://bushwickdemo.wordpress.com/

    2) http://wp-themes.com/bushwick/

  8. designsimply
    Member
    Posted 5 months ago #

    That's a great question about the demo sites. If you see the problem happening there, then that tells you that it's something device specific.

    However, what you said in your last reply about modified CSS caught my attention. Can you revert to unmodified CSS to see if that makes the problem go away? If it does, I bet you can find what in your modified CSS is causing the trouble by adding back the modified CSS one bit at a time and checking it on mobile each time.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.