WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Nav Menu Roles
[resolved] Error on 1.3 Upgrade (7 posts)

  1. Nathan Ingram
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there... love your plugin and it's powerful simplicity. I updated this morning and the following error is showing at the top of the page in the admin area:

    Warning: include_once(xxxx/wp-content/plugins/nav-menu-roles/inc/class.Nav_Menu_Roles_Import.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in xxxxx/wp-content/plugins/nav-menu-roles/nav-menu-roles.php on line 89

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'xxxx/wp-content/plugins/nav-menu-roles/inc/class.Nav_Menu_Roles_Import.php' for inclusion (include_path='.:xxxx/wp-content/plugins/advanced-access-manager/library/:xxxx/wp-content/plugins/advanced-access-manager/library/phpQuery/phpQuery/:xxxx/wp-content/plugins/advanced-access-manager/library/phpQuery/phpQuery/plugins/') in xxxx/wp-content/plugins/nav-menu-roles/nav-menu-roles.php on line 89

    http://wordpress.org/extend/plugins/nav-menu-roles/

  2. advancedstyle
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here

    Commented out this line as a temp fix (to disable this new "importer" function.

    In file: nav-menu-roles.php

    // add_action( 'admin_init', array( $this, 'register_importer' ) );

  3. helgatheviking
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry guys! Gosh I hate SVN. I will fix this straight away.

  4. Nathan Ingram
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow, really fast response. Thanks Helga!

  5. helgatheviking
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sure thing. I hate pushing out bad stuff.... now if I could just figure out why SVN didn't add that file.

  6. helgatheviking
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok, 1.3.1 is hopefully good. I tested it on a live site and it seems ok. Please let me know if that resolves it. Sorry again.

  7. Nathan Ingram
    Member
    Posted 1 year ago #

    The new update seems to have resolved the issue for me. I'll post back if I notice any issues. Thanks SO much for the quick response!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.