WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Error next to reply (6 posts)

  1. WilmaW
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey,

    Does anyone know why I have those stupid error pics next to replies? Like an image won't load..? :p

    http://wilmawestenberg.nl/gastenboek/

  2. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Two errors confirm your suspicions, "An image won't load";

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://wilmawestenberg.nl/wp-content/themes/twentyeleven-child/images/comment-arrow-bypostauthor.png

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://wilmawestenberg.nl/wp-content/themes/twentyeleven-child/images/comment-arrow.png

  3. WilmaW
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ooh, thanks! What does it mean and how can I fix it?

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Copy the images folder from from wp-content/themes/twentyeleven to your child theme's folder.

  5. Andrew Nevins
    Spam zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Or if not Esmi's approach, try changing line 2132 style.css of your Child Theme,
    from this

    .commentlist > li.bypostauthor:before {
    	content: url(images/comment-arrow-bypostauthor.png);
    }

    to this;

    .commentlist > li.bypostauthor:before {
    	content: url(../images/comment-arrow-bypostauthor.png);
    }
  6. WilmaW
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, worked! <3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.