WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Error Message Just Says "Something went wrong" (5 posts)

  1. dittouk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have used the NextScripts/SNAP plugin for a number of blogs without any problem but one particular blog I have it just won't work for. It is OK posting to Twitter but will not post to Diigo, Delicious or Stumbleupon.

    I have tried deleting the API key and re-creating from scratch but with no luck.

    With Diigo for example when I try a test post I just get a message saying "Something went wrong... something went wrong..."

    Can anyone help?
    Many Thanks

    http://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you getting any errors?
    Please check your Log/History tab and let me know if you have any errors there.

  3. gongzwgl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is my error code:
    [Error] [Diigo - admin] - -=ERROR=- Something went wrong - ERR: WP_Error Object ( [errors] => Array ( [http_request_failed] => Array ( [0] => SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details: error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed ) ) [error_data] => Array ( ) ) | PostID: 0 -

  4. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The answer is in the FAQ - #4.4:
    http://www.nextscripts.com/support-faq/#q44

  5. jspizziri
    Member
    Posted 5 months ago #

    I am similarly experiencing a very non-descriptive error message. Any Ideas?

    I'm trying to post to a wp.com blog and I have the correct creds.

    Array ( [pgID] => [isPosted] => 0 [pDate] => 2014-03-22 12:45:20 [Error] => -=ERROR=- Something went wrong - 500 : You are not allowed to do that. )

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic