WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Error message. (5 posts)

  1. Nyxan
    Member
    Posted 9 years ago #

    I get the error message "Sorry, you need to enable sending referrers, for this feature to work." when i try to upload other themes, delete messages, links and so on. What does it mean? How can I fix it? Sombody who knows?

  2. Cypher
    Member
    Posted 9 years ago #

    Read: http://codex.wordpress.org/Enable_Sending_Referrers

    Please search the forums before posting, most problems have been discussed and probably solved before.

    Regards

  3. Nyxan
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you but now when I have followed the instructions on that page it doesn´t work anyway. (?)

  4. Cypher
    Member
    Posted 9 years ago #

    There have been lots of posts in regards to this issue, I've personally not seen it so I can't really provide an easy answer.

    Please follow the following link to a list of posts that deal with this issue and perhaps one of those posts will help you solve your problem:
    http://www.google.com/search?sourceid=mozclient&ie=utf-8&oe=utf-8&q=site%3Awordpress.org+sending+referrers

    Regards

  5. RenaissanceMan
    Member
    Posted 9 years ago #

    Make sure you have the proper WordPress address set up in your general options. That's what got me. We had it referring to our host header alias, not the actual directory.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.