WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Error logging into admin console (5 posts)

  1. halcy0n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    After sucesfully logging into the admin console I do not see the admin panel, instead I see the follow :

    Warning: Missing argument 2 for wp_widget() in /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php on line 76

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-login.php on line 337

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-login.php on line 349

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 699

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 700

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 701

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php:76) in /home/crossfi/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890

    And am also seeing this error on the top of each end user page.

    Warning: Missing argument 2 for wp_widget() in /home/crossfi/public_html/wp-includes/widgets.php on line 76

    The site is : crossfith-hour.com.au

    I think this may be related to plugins, but I'm not able to get to the admin panel to disable them.

    Any help or advice would be greatly appreciated!

    Thanks,
    Aaron

  2. stepquick
    Member
    Posted 1 year ago #

    FAQ Troubleshooting

    Try this for starters and see if it helps.

  3. halcy0n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, I'll check the files and report back.

  4. halcy0n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks again, it seems there have been no changes to the files in comparison to last week.

    So I worked through disabling plugins, and akismet seems to be the offender.

    Seems the upgrade from 2.5.5 to 2.5.6 caused the errors.

    What is the best way to re-enable the plugin, can I just restore the plugin from last week's backup?

  5. halcy0n
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, so I just downloaded 2.5.5 and overwrote the file, reactivated and all is back to normal.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags