WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] ERROR: Jetpack could not contact WordPress.com: register_http_request_failed (7 posts)

  1. Interconnected
    Member
    Posted 8 months ago #

    I tried to create a multiuser wordpress site. But then I decided to undo it and restore the files back to what they were before I altered them. Now the jetpack plugin gives me the following error:

    Jetpack could not contact WordPress.com: register_http_request_failed

    I have run the Jetpack compatibility test. PLEASE HELP!!

    Site info

    SITE_URL: http://interconnectedworldwide.com
    HOME_URL: http://interconnectedworldwide.com

    TEST: HTTP Connection
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => nginx
    [date] => Fri, 15 Nov 2013 03:01:02 GMT
    [content-type] => text/plain;charset=utf-8
    [connection] => close
    [vary] => Cookie
    [x-pingback] => http://jetpack.wordpress.com/xmlrpc.php
    [expires] => Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    [cache-control] => no-cache, must-revalidate, max-age=60
    [pragma] => no-cache
    [x-hacker] => Jetpack Test
    )

    [body] => OK
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    TEST: HTTPS Connection
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [server] => nginx
    [date] => Fri, 15 Nov 2013 03:01:02 GMT
    [content-type] => text/plain;charset=utf-8
    [connection] => close
    [vary] => Cookie
    [x-pingback] => https://jetpack.wordpress.com/xmlrpc.php
    [expires] => Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    [cache-control] => no-cache, must-revalidate, max-age=60
    [pragma] => no-cache
    [x-hacker] => Jetpack Test
    )

    [body] => OK
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    TEST: Self Connection
    Array
    (
    [headers] => Array
    (
    [date] => Fri, 15 Nov 2013 03:01:02 GMT
    [server] => Apache
    [vary] => Accept-Encoding
    [connection] => close
    [content-type] => text/plain
    )

    [body] => XML-RPC server accepts POST requests only.
    [response] => Array
    (
    [code] => 200
    [message] => OK
    )

    [cookies] => Array
    (
    )

    [filename] =>
    )

    http://wordpress.org/plugins/jetpack/

  2. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    We've now fixed the issue, you should be able to connect your site to your WordPress.com account.

    If you still experience issues, can you please use Jetpack's Debugger module to send us some more information about your site?

    1) Go to the Jetpack page in your dashboard.
    2) Click on the Debug link appearing at the bottom of the page.
    3) Click the link that says "click here to contact Jetpack support."
    4) Fill in the description box and your name and email address.
    5) Click the "Contact Support" button.

    Thanks!

  3. bgalbraith
    Member
    Posted 7 months ago #

    I have the same error and after reading many threads it would be nice if someone would post the fix.

  4. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @bgalbraith Could you please use Jetpack's Debugger module to send us some more information about your site, as I mentioned above?

    Thanks!

  5. bgalbraith
    Member
    Posted 7 months ago #

    This was hosted with web.com and I could not get any help from them as this is a 'third party' piece of software (speaking of WP)...which is total BS as they offer WP as an auto install anyway.

    I moved it to one of my other servers that I control for dev and it works fine just like my other WP/JP installs. I've notified my client that he needs to move or host with me but that web.com isn't going to help.

    My theory is that it's either some sort of firewall rule they have in place or a curl issue. Either way, it works fine on my server, not a JP issue.

  6. deepak.ghayal
    Member
    Posted 1 month ago #

    I have same problem after update to 3.0.1 version. let us know what will happen and what to do. Is their any extension problem like this PHP_FCGI_CHILDREN. Before 3.0.1 version I had 2.7 which work fine for me. I Explain what I did:

    1) I have multisite. -->jetpack working on all site
    2) I export sub-domain site and import into main site. ->jetpack Working for both
    3) I update jetpack.->jetpack Working main and subdomain site also
    4) Delete one sub-domain site. ->jetpack Not working for main site just google+ sharing shows

  7. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 month ago #

    @deepak.ghayal I see you started another thread about your issue. I replied there.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic