WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Types - Custom Fields and Custom Post Types Management
[resolved] Error after editing Custom Post Type (18 posts)

  1. frOst_EntAngLE
    Member
    Posted 10 months ago #

    http://img823.imageshack.us/img823/3275/errorgi.jpg
    I received the error above after click the "Save Custom Post Type" button.

    http://wordpress.org/extend/plugins/types/

  2. mbigul
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Dear frOst_EntAngLE,

    Please let me know the following track the issue.

    1)Your WordPress version
    2)Your Types version
    3)PHP version & OS
    4)Other plug-ins you were using
    5)Your theme

    [ Signature moderated. ]

  3. haleeben
    Member
    Posted 10 months ago #

    Any update on this? after updating to Types version 1.3.1 I am receiving the same error.

  4. frOst_EntAngLE
    Member
    Posted 10 months ago #

    1. WordPress Version 3.5.1
    2. Types Version 1.3.1
    3. PHP Version 5.2.17 and Windows 7
    4.
    Category Order and Taxonomy Terms Order
    Custom Permalinks
    Post Types Order
    Regenerate Thumbnails
    WordPress SEO
    WP-PageNavi
    5. I have a customized theme.

  5. mbigul
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Dear frOst_EntAngLE and haleeben,

    I can replicate the issue in my local installations. Thank you for reporting the issue. We will fix it as soon as possible.

    For the time being please use debug log file for tracking the warnings and errors. It will help you to track the warnings and create custom post type. Please check this link more details http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress#Example_wp-config.php_for_debugging

    [ Signature moderated. ]

  6. gusliedke
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello mbigul.

    Any update on this?

    I'm having exactly same issue.

    latest wordpress, php, mysql, all permissions right, etc.

  7. mbigul
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Dear gusliedke,

    For the time being please use debug log file for tracking the warnings and errors. It will help you to track the warnings and create custom post type. Please check this link more details http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress#Example_wp-config.php_for_debugging

    [ Signature moderated. ]

  8. computersimple
    Member
    Posted 9 months ago #

    I am having the same problem after installing and trying to create one new type

  9. mikeg_de
    Member
    Posted 9 months ago #

    Same for me:

    1) WP: 3.5.3
    2) Plugin Version: 1.3.1
    3) Server: OS Linux Software Apache Version 64Bit PHP 5.2.12-nmm4
    4) Other plugins: Relevanssi, SEO Ultimate, Use Shortcodes in Sidebar Widgets, WP No Category Base - WPML compatible, WP Security Scan, WP Super Cache and WP Overview (lite) MS
    5) Themes: Tried different themes and at present using Twenty Eleven

    UPDATE
    Tried the theme "Twenty Twelve V1.1" and it seemed to work.

  10. ovinic
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello,

    I'm experiencing the same issue.

    1) WP: 3.5.2
    2) Plugin Version: 1.3.1
    3) Server: Linux Apache, PHP 5.2.17
    4) Plugins: BackWPup, Contact Form 7, Font Awesome Icons, Lazy Load, Multiple Featured Images, Relevanssi, WP-PageNavi, WP Smush.it, WP Voting.
    5) Custom theme based on underscores.me

    I have that exact same setup on my local WAMP server, but the error only appears when adding/editing a custom post type or taxonomy on the live server. On the local WAMP setup everything works as it should.

  11. moxojo
    Member
    Posted 9 months ago #

    I also am experiencing this issue when trying to save custom types.

    Any news on a fix?

    Thanks!

  12. ovinic
    Member
    Posted 9 months ago #

    This issue is already fixed in the next version. It should be released pretty soon I guess.

  13. haleeben
    Member
    Posted 9 months ago #

    It's been over a month, any news on when this will be fixed?

  14. fmpweb
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hiya - this issues isn't yet resolved. I'm having the very same problem when creating or editing a post type and taxonomies with version 1.3.1 using WP 3.5.2, Headway 3.5.5 and the following plugins:

    Co-Authors Plus
    Default Thumbnail Plus
    Events Manager
    Installer
    ShortCodes UI
    Types - Complete Solution for Custom Fields and Types
    Ultimate Coming Soon Page
    Wordfence Security
    WordPress SEO
    WP Views

    Thanks.

  15. robritz
    Member
    Posted 8 months ago #

    Installed today on WP 3.6. Issue still exists.

  16. jdsteinbach
    Member
    Posted 8 months ago #

    I've been having the same problem. Current set-up:
    WP 3.6
    Types 1.3.1
    Chrome 28
    Mac OS X 10.8.4

    Apache Server
    PHP 5.3.27

  17. derekisbusy
    Member
    Posted 8 months ago #

    Had the same problem... Here is a quick fix:

    Go into plugins/types/wpcf.php and edit the lines starting at #166 from this...

    // Add taxonomies
        $custom_taxonomies = array_keys( (array) get_option( 'wpcf-custom-taxonomies',
                        array() ) );
        $taxonomies = array_merge( array_combine( $custom_taxonomies,
                        $custom_taxonomies ), get_taxonomies() );

    To this...

    // Add taxonomies
    $custom_taxonomies = array_keys( (array) get_option( 'wpcf-custom-taxonomies',
                        array() ) );
    
        if(count($custom_taxonomies))
            $custom_taxonomies = array_combine( $custom_taxonomies, $custom_taxonomies );
        $taxonomies = array_merge($custom_taxonomies , get_taxonomies() );

    This should work as a temporary fix until the next update.

  18. Aks3l
    Member
    Posted 8 months ago #

    Still keep getting various errormessages...

    `Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /plugins/types/embedded/functions.php on line 69

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /plugins/types/embedded/includes/custom-types.php on line 82

    This happens in addition to the errors upon creation / saving post types...

    Uninstalled the plugin... hope the author will solve this issue soon. Waiting over a month isn't a very good sign.. shame...it was a very nice plugin.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.