WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BizStudio Lite
[resolved] error 500 to all links (5 posts)

  1. andrea_garay2012
    Member
    Posted 5 months ago #

    hi,
    This is my site http://www.eternal-joy.com
    I have error 500 when I try to access any page or link of my site.
    Initially it was the 500 error in admin only, but I have contacted the hosting company for assistance and I removed one plugin that was causing it. But after that links stopped working and they told me it must be the theme because they have tried to change the theme and after the site was working fine.
    I haven't updated your theme to the latest version because I have made some style changes that I was afraid I might loose if I renew.
    What could be the problem? Please advice.
    Thank you so much in advance.

  2. andrea_garay2012
    Member
    Posted 4 months ago #

    I have also tried to modify permalinks settings to default but still the error is there with no change.
    If you are trying to see the site you can't because I have installed a maintenence plugin that is showing Service unavailable....but I don't care about that now.
    please help

  3. andrea_garay2012
    Member
    Posted 4 months ago #

    One update I need to make is that all post links are working.....the page links are not working only. Any ideea?

  4. andrea_garay2012
    Member
    Posted 4 months ago #

    I think I have fixed it. I insisted that my hosting would tell me the error result they can detect and it was a pagenavi line in page.php file of the theme. I changed that line with the one taken from the current version of the theme and now is fine.
    Much love, Andrea

  5. andrea_garay2012
    Member
    Posted 4 months ago #

    thank you

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.