WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Error 500 "error in CGI script" on install (5 posts)

  1. shred
    Member
    Posted 5 years ago #

    Heya, after uploading everything, enabling PHP and setting up a database server side I get the following error:

    http://www.endless-films.com/wordpress/wp-admin/install.php

    Any ideas? Ive contacted my server but havent heard anything back from them.

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    it's installed in the cgi-bin?

  3. andyatvanda
    Member
    Posted 5 years ago #

    I see it's installed now. Can you tell me how you fixed it as I am having the same problem? If I need to go back to my ISP I'd like to be able to tell them what I want them to do.

    Many thanks

  4. lildziner
    Member
    Posted 5 years ago #

    I feel really dumb with trying to get this to work over a 24hour period with no luck. I think I'm in the same spot as the original poster.

    This is the error I get The requested URL /cgi-bin/php/blog/index.php was not found on this server. Though the URL shows http://www.leydavega.com/blog/index.php I don't know what "cgi-bin" is.

  5. lildziner
    Member
    Posted 5 years ago #

    So in case anyone runs into this issue, in my case it was all on my host (hostway.com) to fix manually. As soon as they did their part I finally got "successfully installed" screen from WordPress. YAY. It only took 2 days...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic