WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Publication Archive
[resolved] Error 404 (18 posts)

  1. wassouf2012
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    When I click 'Download' or 'Open' I am simply taken to a 404 error page.

    Please advise possible solutions for this.

    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-publication-archive/

  2. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You might need to flush your permalinks.

    Navigate to Settings >> Permalinks in WordPress. You don't need to save anything, just visit that page.

  3. shamanicconnection
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue, and I have flushed the permalinks (several times). I am working on my site, and every time I add or update a plugin, the wp publications quit working.

    Simply visiting the permalinks doesn't seem to flush them, so the archive works again. If I go to the permalinks and change it to the default, they work fine. Then I change back to my custom structure /%category%/%postname%, sometimes they will work, sometimes not. I may have to repeat this process several times to get it to stick.

    I love the archive and the way it looks and works (when it does). Hopefully we can get this fixed so that the permalinks stay put through changes.

    Thanks-
    Debbie
    http://shamanicconnection.com

  4. May Higurashe
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue. I've looked at the code, trying to find what could be wrong, but it all seems to be in order. I have no idea what to do to fix it.

    I have flushed the permalinks more than once and it doesn't work either.

    The site is in portuguese, but I was careful not to let the language break the code.

    Here's an exemple of what's going on: http://cac-uerj.com.br/publicados/fernandes/

    Every "Open" or "Download" link loads the 404 error.

    Thanks,
    May
    http://naiveheart.org

  5. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There is a pending update that will (hopefully) fix this issue. Stay tuned ...

  6. May Higurashe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks in advance

  7. trackiew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Appreciate this 404 problem may be fixed in a new update but I can't wait. My site is not working properly and I know people can download the files ok but it doesn't look too good.

    I really like this plugin and don't want to change but does anyone know of any others that are similar and don't break as much?

    Thanks.

  8. wassouf2012
    Member
    Posted 1 year ago #

    I switched to: http://wordpress.org/plugins/download-manager/

    Quite helpful replacement plugin.

    Hope this helps.

  9. mt78
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue, permalink set and update to %postname% but not working :-/ I will go out. May be to the WordPress Download Manager http://wordpress.org/plugins/download-manager/

    Thanks

  10. brentsco
    Member
    Posted 1 year ago #

  11. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've just released version 3.0 of the plugin that contains significant improvements to the download system. Please update, flush your permalinks, then let me know if anything else breaks.

  12. dilasso
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem with ver 3.0.1
    flushing permalinks does not work.
    tiefenoekologie.at/publication/beziehungen-vertiefen-durch-naturpaedagogik/

  13. salve_cc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Got the same issue, plugin not working on default permalink but in pretty permalink it works.

  14. jimlongo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem with 3.01
    I think there is a conflict with WPML, as updating both caused the problem.
    Reverted to 2.5.72 to fix the issue.

  15. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Incompatibilities with a premium plugin I do not own are not something I have time to fix. If this is a conflict with WPML, and downgrading works for you, then downgrade. Otherwise, please contact the support team at WPML where you are paying to support the plugin.

  16. dilasso
    Member
    Posted 1 year ago #

    But I don't use WPML and have the same problem.:

    Using Standard Permalinks solves the problem! But of course I don't want to use Standard Permalinks just because of one plugin.

    Hope there is a solution coming soon!

  17. Eric Mann
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @dilasso Have you flushed your permalinks since updating the plugin? Merely visiting Settings >> Permalinks is all you need to do to flush things.

  18. dilasso
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have flushed the permalinks several times. but just using standard permalinks solves the problem.

    I have WP installed in a subdirectory but use the top-domain as my site-Url. Maybe this is the problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.