WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Seriously Simple Podcasting
[resolved] Episodes and Archive aren't showing up! (3 posts)

  1. reaverxai
    Member
    Posted 1 year ago #

    So, I had the plugin working for a while (after the issue a few weeks ago with the player disappearing), but one day the archive pages and individual episode posts just stopped showing up.

    This archive page still works:

    http://letsrosh.com/?post_type=podcast

    But this archive page and all the test episode it links to just return 404s:

    http://letsrosh.com/series/podcast/

    I've tried updating the permalinks page multiple times as well.

    I'm wondering if this problem has something to do with my podcast settings, and if there was some easy way to do a complete reinstall (and wipe the settings).

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/seriously-simple-podcasting/

  2. Hugh Lashbrooke
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did this happen after an update to the plugin? Or did it just suddenly happen one day?

    I would recommend ruling out a plugin conflict first - to do this, deactivate all of your plugins (except SSP) and see if that fixes things. If it does then reactivate each plugin one by one until you find the one that is causing the problem.

    Aside from that there isn't really anything more I can do to help you unless you're happy to give me login details for your site.

  3. Hugh Lashbrooke
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm closing this thread because it is nearly 2 weeks old. Just reply on here if the issue is not resolved yet.

    Regards,
    Hugh

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.