WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Enabling Comments (9 posts)

  1. rach3ldr3w
    Member
    Posted 9 years ago #

    Somehow my comments were disabled, and I have no idea how they were disabled... The little check boxes weren't messed around with in the options section, and the check boxes in my post weren't messed around with either. They all allow comments. The link is still up in my main index page for people to comment, but everytime I click it it says "Sorry, comments are currently disabled from this post."
    I don't know what's up, but any help is appreciated.

  2. Lorelle
    Member
    Posted 9 years ago #

    Check in your Admin > Options > Discussion and see if " Allow people to post comments on the article" is checked on or off.

  3. rach3ldr3w
    Member
    Posted 9 years ago #

    It's checked on...
    That's why I'm so confused about this.

  4. rach3ldr3w
    Member
    Posted 9 years ago #

    I've even upgraded to 1.5.1, and I'm still having the same problem :/

  5. goyaboy
    Member
    Posted 9 years ago #

    Same problem with me even though everything is switched on!

  6. larsbjorge
    Member
    Posted 9 years ago #

    I am having the same problem.

    In my case the field where it should say 'comment this article' is gone.

    Have been trying various changes in admin> options as well as checking the 'allow comments' box when writing the article.

  7. Jinsan
    Member
    Posted 9 years ago #

    Just cirious how many of you have tried a clean install? Does the problem repeat itself? Did you turn off the plugins before the install and turn them on after? Have tried reinstalling WP again? Remember to have a back up of your db and your wp-content folder, and you shouldn't need to edit or delete any files you wish to keep such as wp-config.php.

    Hopefully someone advise better

  8. rach3ldr3w
    Member
    Posted 9 years ago #

    A clean install?
    I installed everything a few months back, and this problem just occurred....
    I did back everything up... And I didn't change my wp-content folder or config.php file at all.

  9. rach3ldr3w
    Member
    Posted 9 years ago #

    nevermind, I fixed it...
    My comment page had messed up coding O.o;

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.