WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Empty page when trying to access blog (2 posts)

  1. wortspielzeug
    Member
    Posted 7 years ago #

    A few days ago I decided to setup a WordPress-blog at wortspielzeug.ch. I had no problems installing, posting and so on.

    I'm used to the fact that it sometimes takes a few moments till the blog can be accessed again after publishing a new article. So yesterday I published an article and waited but nothing happened. Now, more than twelve hours later, I still can't access the blog with my browser (Firefox as well as Internet Explorer). Everything I see is an empty white page - no code, nothing.

    On the other hand I have no problems connecting to my host and the wortspielzeug.ch blog directory with the ftp tool or Dreamweaver. Furthermore I have a second blog on the same server called gepower.ch that has not encountered any problems at all. I tried to ping wortspielzeug.ch but everything I get are timeouts. Even after resetting my router or trying to connect via another ISP I cannot access my blog.

    I have absolutely no idea what to do expect reinstalling everything so I hope someone here could give me some advice before I have to take that step.

    Thanks in advance!

  2. wortspielzeug
    Member
    Posted 7 years ago #

    Seems like I found the error. I came up with the idea it might have something to do with the plug-ins I installed yesterday. So I renamed the plug-in directory and all of a sudden I was able to access my blog again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic