WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Emoticons have vanished (8 posts)

  1. SciFiKriss
    Member
    Posted 1 year ago #

    My emoticons have stopped working all I am getting is a placement icon...apparently it is the generator which I believe is yours rather than the theme I am using...

    http://www.krissharmsworth.com/front/

    Thanks in advance

    Kriss :)

  2. ClaytonJames
    Member
    Posted 1 year ago #

    Suspect the photon feature in the jetpack plugin could be responsible for passing parameters in your smiley image URL's that are causing them to return a 400 error. Disable the photon feature and see if the symptom changes.

  3. SciFiKriss
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah it is now working...Thank you!

    Kriss :)

  4. ClaytonJames
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're welcome!

    The credit for this tip needs to go to @matthewwax , from this thread.

  5. SciFiKriss
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are the guys who do Jetpack being told that this app is not working correctly?

    Kriss :)

  6. ClaytonJames
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's a good question. I'll tag this post so it might get more attention.

  7. SciFiKriss
    Member
    Posted 1 year ago #

    I will see if you can contact them direct to flag it for them

    Kriss :)

  8. SciFiKriss
    Member
    Posted 1 year ago #

    Posted on their facebook page on the post that tells everyone about the new apps of which one of them is Photon...hopefully they will see it and sort things out

    Kriss :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic