WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP RSS Multi Importer
Embedded Video (4 posts)

  1. CallMeAndy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I use a youtube subscriptions feed amongst others, if I look in RSSOwl for instance, posts display the embedded videos in the feed items. That doesn't seem to work here - I'm getting an image instead. Is this an error or by design?

    http://wordpress.org/plugins/wp-rss-multi-importer/

  2. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Its not an error or a design. The plugin can take feeds from Youtube and Vimeo and have them open in a lightbox. It cannot take feeds that are in an iframe and keep them in an iframe...Wordpress doesn't handle that very well (a security issue).

  3. CallMeAndy
    Member
    Posted 1 year ago #

    It doesn't appear to be in an Iframe. Or did you mean formatting with an IFrame is a problem?

    The feed example I am using is:
    http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/andyseabrookUK/newsubscriptionvideos

    however my mistake actually rssowl is using the same image to link to the hosted video at YT, but your images do not link to the source.

    To follow a link to the video (not the first choice unless in a lightbox) I have to click on the Authors name or the "Read the full post on : YouTube"

    The URls on that specific example are
    http://www.youtube.com/embed/t-UWwwJgkqc

    which perhaps could be remapped at when the posts is formatted in the case of a YT video to:

    http://www.youtube.com/watch?v=t-UWwwJgkqc&feature=player_embedded

    Or as regards the Iframe question

    if I replace:
    <img alt="" src="http://adventurebods.com/wp-content/uploads/2013/08/0.jpg" />

    with
    <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/t-UWwwJgkqc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    It gives me the embedded video in my post but I take it you meant that this is problematical in conjunction with the lightbox methodology.
    On the lightbox front - actually this post doesn't open in a lightbox, in spite of the settings - non YT posts do work with the lightbox but YT posts are following thelink off-site and directly onto the YT url.

    Thanks for coming back Allen.

  4. Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    if you put in an iframe (manually) there is no problem...but you cannot do this easily programmatically (which is what a plugin does).

    If the lightbox isn't working on your site, the best guess is a conflict with another plugin

    Here is that youtube feed on my public site, using WP3.6 and the latest version of my plugin

    http://www.wprssimporter.com/mypage/

    It appears to work as it should.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags