WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Email posts not displaying on blog (7 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Hi. Installed wordpress via cpanel. Everything seems to work correctly except the posting via email.
    The emailed posts appear in the admin area. I can add, edit and delete them.
    HOWEVER, they do not appear on the site blog (in public). If I create posts via the admin section, they appear.
    Any ideas to what the problem might be?

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Timestamp for emailed posts is ?

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    I'm having the same exact problem -- and I have tracked it down to a weird time stamp issue.
    Check this....
    It's 11:30pm and I'm in the eastern time zone. My website and email server is physically located in California. I adjusted the time in WordPress to -5 to get the correct time for posts, etc. All is well.
    However, then I send an email post at 11:30pm, the email shows up on WP that it was sent at 2:30AM tomorrow.
    The only way I can get my email post to show up immediately is to set my laptop's calendar back by one day and send the email -- then it shows up that it came in at 2:30 yesterday. lol
    Please help. I can't seem to figure out how to correct the time stamp issue (and I've been trying to search the forums and elsewhere).
    Thanks!
    Dan

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    ask and ye shall recieve.....I figured it out :)

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    So when and how is wp-mail.php supposed to fire? I can send posts via email, and if I manually run wp-mail.php, they get posted. But isn't this supposed to happen automatically somehow?

  6. James
    Happiness Engineer
    Posted 9 years ago #

    No, that's how it's supposed to work. I think full automation is being worked on.

  7. thegreatnorth
    Member
    Posted 9 years ago #

    I had the same problem, post would appear in admin panel but not post to blog.
    To solve problem use kitten's modified file and it should work.
    It did for me.
    http://mookitty.co.uk/devblog/archives/2004/07/26/sms-wp-mail-v21/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.