WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Media Widget
[resolved] Email link not working (6 posts)

  1. dameonjamie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello/ Thank you for creating a very useful and time saving tool. I used to enter all my social media icons manually.

    I am having an issue on a website I recently created.

    The icon appears but the link is not active. Here is what I have in the email field:

    mailto:sales@sweetlimau.com

    The icon appears but it is not an active link.

    Here the website

    http://www.sales@sweetlimau.com

    Plugin normally works fine. This is the first instance of this problem

    Is it possible to enter a encrypted or obfuscated email here too or is that unnecessary?

    Thank you.
    Dameon

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-media-widget/

  2. dameonjamie
    Member
    Posted 1 year ago #

    sorry, i was sure i edited the website link, it's http://www.sweetlimau.com

  3. brianfreytag
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please re-active the e-mail icon so I can take a look?

  4. brianfreytag
    Member
    Posted 1 year ago #

    But I can tell what your problem is going to be.

    Under your Search Store div, you have a div "art-center-wrapper" that has the following styles:

    div.art-center-wrapper {
    position: relative;
    float: right;
    right: 50%;
    }

    What this div is doing is covering up over half of the "Follow Us!" widget, which would make any other icons unclickable. You're going to have to rethink how this div functions so that it doesn't overlap the div to the left.

  5. brianfreytag
    Member
    Posted 1 year ago #

    To demonstrate this, if you don't use tools like Firebug, or Chrome Developer tools or anything like that:

    In the white space to the right of the Facebook icon, double click. You'll see that it highlights "Search Store." This shows that something is overlapping.

  6. dameonjamie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thx brianfreytag. I've rearranged the widgets and the email icon is now working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags