WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SendPress Newsletters
[resolved] email creation bug? (9 posts)

  1. carlytx
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is an update to my previous post here. I am running into a problem with the email editor.

    I tried to create a new email and typed in some test text under the HTML tab. I then switched to the visual tab and now can not get back to the HTML tab.

    I tried the following: saved the email and exited and then tried to edit that email, I logged off WordPress and logged in again, I de-activated the plugin and re-activated it. In all cases the email creation screen is stuck in Visual mode and when clicking on the HTML tab nothing happens. In addition I noticed that if I click on the Visual tab (while in Visual mode) the text area collapses and will not re-open unless I exit the email editor screen.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sendpress/

  2. Josh Lyford
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi carlytx,

    What version of WordPress are you running? I haven't seen this before but will try and help.

    Thanks,
    Josh

  3. carlytx
    Member
    Posted 1 year ago #

    We are using 3.32. The only thing I didn't try to do is to delete the plugin and re-install it. I prefer not to do that if possible. thanks

  4. itdoug
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You should strongly consider updating to 3.4.2. At the very least there's lots of security fixes for wordpress. Might want to try disabling plugins to check for conflicts.

    http://sendpress.com/support/knowledgebase/troubleshooting-plugin-and-theme-conflicts/

  5. carlytx
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded to 3.4.2 and that didn't do it. I deactivated plugins one a t a time and there seems to be a conflict with the cforms plugin.

  6. Josh Lyford
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi carlytx,

    Do you have a link to the plugin that seems to be creating the conflict. I want to make sure i am looking the right one. I will then see if it is something we can fix.

    Thanks,
    Josh

  7. carlytx
    Member
    Posted 1 year ago #

    I didn't realize that it is not on the WP plugins page. We have used it on other sites for years. But here it is


    cforms

    We are planning to change to another form plugin so we are set for now.

  8. carlytx
    Member
    Posted 1 year ago #

    just an update we switched to the Contact Form 7 plugin and there are no conflicts with this one.

  9. klderose
    Member
    Posted 7 months ago #

    I ran into this same problem and it turns out you can change a setting in cforms to fix it:

    http://docs.tribulant.com/know-issues/4380

    Just in case anyone is looking for a fix without switching out their contact form plugin. This solution worked for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic