WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

EG-Attachments
[resolved] [EGA 2.0] Issues with the %TARGET% template tag (4 posts)

  1. JohanPirlouit
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi everyone, hi EmmanuelG,

    First thank you for your plugin ;-)

    It is the first time that I use it and I see a small bug with the %TARGET% template tag, the HTML code is not correctly rendered, like this:

    • %TARGET% renders target="_blank, without the closing ["].
    • %TARGET="_blank"% renders %TARGET="_blank"%.
    • %TARGET=_blank% renders %TARGET=_blank%.

    I made a custom template to use the target tag:

    <dl class="attachments attachments-large">
    	<dt class="icon">
    		<a title="%TITLE%" href="%URL%" %TARGET% %NOFOLLOW%>
    			%ICON-48x48%
    		</a>
    	</dt>
    	<dd class="caption">
    		<a title="%TITLE%" href="%URL%" %TARGET% %NOFOLLOW%>%FILENAME%</a>
    	</dd>
    </dl>

    So, is it a bug or did I make a bad EG-Attachments configuration?

    I use WP 3.7.1 and EG-Attachments 2.0.0. I currently work on a developpement website so it is not online yet...

    Regards,
    Johan

    http://wordpress.org/plugins/eg-attachments/

  2. JohanPirlouit
    Member
    Posted 8 months ago #

    I forgot to tell that the option "target=blank" attribute is activated in the General EG-Attachments settings....

  3. EmmanuelG
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Hi Johan,

    I confirm that the bug is coming from the plugin.
    I will update it.

    Emmanuel.

  4. EmmanuelG
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    The version 2.0.1 should solve all issues related to %TARGET% attribut.

    Emmanuel.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic