WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Co-Authors Plus
[resolved] Editor not loading/displaying properly on a page (11 posts)

  1. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Heelp! One of our main pages is displaying on the site, but if any user (editor) tries to edit the page the MCE editor and page contents don't load, nor does the revision list.

    If I disable this plug-in all works perfectly, re-enable and the problem reappears. I have tried un-installing and re-installing this plugin, and it make no difference. I am a wordpress simpleton, so please can you help me, preferably without me needing to do anything major in the database or core files!

    Many thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/co-authors-plus/

  2. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you share some screenshots of what's happening?

    Does the issue occur when other plugins are deactivated?

  3. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, thanks for quick response,

    Screenshot at: http://ScrnSht.com/aoqulm

    No, it appears to be just this plugin.

    It's a private page so I cannot provide access to test yourself, but if a logged in user (Editor or Admin) tries to click "edit page" they see a blank edit window, a "0" wordcount, and the revision history is not shown.

    Hope that helps!

  4. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    PS. I use Tiny MCE Advanced, and disabling/renabling this one makes no difference

  5. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Oh, that looks like a JavaScript issue.

    Can you try switching themes quickly and seeing if the error disappears when you're running TwentyEleven with no other plugins?

  6. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for all your help.

    With your plugin disabled, originally the problem went away, but this evening has come back.

    I switched to TwentyTen (we use TwentyEleven), and this made no difference, I disabled all plugins and things returned to normal, so I re-enabled them one by one, all are OK except Co-Author Plus and All in One SEO Pack... though from what you suggest this may change!

    what can I do?

  7. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Which browser are you using?

  8. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    a range of users using IE, Chrome, Firefox...

    I use Chrome, get the issue with IE too

  9. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I can't reproduce, and I don't think I can help you because it's a likely a problem with your environment and not the plugin.

  10. mojoke
    Member
    Posted 1 year ago #

    any clues where the problem might lay?

  11. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Nope :( You can use the Chrome Console to see if any JavaScript errors are happening.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic