WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Editor has no tools, and gives me white text. (7 posts)

  1. kLunKr
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I go to edit my pages I dont get a tool bar for the editor and my text in the editor is white making it impossible to see for edits. Has anyone else experienced this? Fire bug did give me this

    .js .tmce-active .wp-editor-area{ color: white; }

    I changed it to black and it worked. Not sure where to find this code though as fire bug gives me is really long and strange and I don't find it in the wordpress installation at all, any advice.

  2. peredur
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can't offer a solution (except to use the HTML tab in the editor).

    I've got this problem as well on one of my sites.

    PAE

  3. kLunKr
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was able to fix the text color, thank god for the find and replace feature in Dreamweaver. Anyway, still having trouble loading my text editor. Apparently it has something to do with wp-includes/js/tinymce/wp-tinymce.js.gz, but I am not sure what the problem is exactly.

  4. peredur
    Member
    Posted 2 years ago #

    That's just the JavaScript for the editor.

    Cheers

    PAE

  5. kLunKr
    Member
    Posted 2 years ago #

    I wonder what would happen if you replaced the tinymce directory from a working website. If you took a non-touched default version of this directory and replaced it with the website having troubles. Have you tried that?

  6. peredur
    Member
    Posted 2 years ago #

    I haven't. I did think about it, but chickened out.

    Actually, on the site where the problem exists, TinyMCE works fine in IE, but not in anything else. So my clients, who use IE, don't have a problem; and I just use the HTML tab on the editor.

    The original poster's experience might be different, though, and I don't want to hijack the thread...

    Cheers

    PAE

  7. kLunKr
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just tried it in IE and still no luck. I think I am going to get a test version of this site going on a whole other server, then just play with it until I figure it out, for now I will just use the HTML editor. I can't even swtich between visual and HTML mode it says im in Visual but still just gives me the HTML.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.